Bella Ciao koja je obeležila rumunski Untold festival

Spektakl povodom početka nove sezone serije „La Casa de Papel"

Strastvena obožavateljka  serije „La Casa de Papel" („Money Heist“) popularna rumunska pevačica Delia, je sa Steveom Aokijem priredila jedinstven trenutak za obeležavanje početka  poslednje sezone.

 „Bella Ciao", pesmu koju je 1962. godine snimila Giovanna Daffini i koja je uvrštena  na soundtrack serije, ova Rumunka je otpevala  sa američkim di-džejem japanskih korena, pred više od 56.000 ljudi koji su prvog dana došli na UNTOLD festival održan početkom septembra u mestu Cluj-Napoca, srcu Transilvanije, u Cluj Areni.

Publika je neizmerno uživala u ovom duetu jer je očigledno bilo da su ogroman deo publike činili fanovi jedne od najpopularnijih serija svih vremena, Netflixove  "La Casa de Papel". U videu objavljenom na YouTube, u publici možemo videti mnoge ljude koji nose poznatu masku iz serije.

Peta sezona "La Casa de Papel", podeljena je na dva dela. Prvi deo je debitovao na Netflixu 3. septembra, drugi deo će biti premijerno prikazan 3. decembra.

Ova izuzetna serija zabeležila je rekord gledanosti u četvrtoj sezoni, premašivši prag od 65 miliona pregleda, a takodje je  nagrađena Emmy nagradom u kategoriji najbolje dramske serije.

Kuriozitet ovogodišnjeg festivala „Untold“ je da se u tom trenutku smatrao „najsigurnijim mestom u Evropskoj Uniji“ sa 75% vakcinisane publike.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika