Zvijezde i Union!

Lela Kaplowitz je sa svojim suprugom i muzičarom Joe Kaplowitzem pravo iz Coven Gardena ušla u studio sa Zvijezdama i izvanrednim vokalom doprinela duetu u pesmi 'Grad i njegovi anđeli' koji je otpevala sa Renatom Metessijem.

Na albumu je i gothycdarker Tommy Fantasma iz Phantasmagorije, a svi oni su se spontano priključili tokom snimanja u studiju u Oroslavlju pored Zagreba.

Uz Renata Metessija, jezgro Zvijezda iz originalne postave čine gitaristi Branko Kužnar, Zlatko Bebek, Branko Badanjek (bubnjevi), Roko Kerowack (bas) i Igor Matković (klavijature).

Materijal je producirao Gojko Tomljanović, koji se ujedno priključio i kao aranžer i klavijaturista, uz asistenciju sound inžinjera Roberta Šipeka iz Carmen Studija. Šipek je dugogodišnji fan Zvijezda pa je zasvirao bas u pesmi "Stari mačak", akustične i električne gitare u ‘’Zaboravi’’, a dodao je elektronske efekte i lupove. Uradio je i master za novo staro izdanje koje očekujemo uskoro.

"Posebno se zahvaljujemo Robertu Šipeku kao izvršnom producentu Reimitacije Života, jer doslovno bez njega svega ovog ne bi bilo, hvala našem izdavaču Dallas Records koji je od samog početka bio uz nas i dao nam veliku podršku da ovakav jedan rođendanski projekt ugleda svjetlo dana uz sve poteškoće koje su nas donekle usporile, ali ipak nas nisu demotivirale – baš suprotno! Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti svim našim dugogodišnjim i vjernim fanovima, kao i novoj publici, prvi singl i video za pjesmu Union! Neverending Tour tek predstoji, a ubrzo očekujte novi video za pjesmu Nadolaze Kiše u izvedbi Metessi & Massimo’’ – poručuje Renato Metessi povodom reizdanja "Imitacije Života".

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika