Priprema za vikend uz Ritam sreće

Topli dom, ljubav dragih ljudi ili zanimljiv hobi, samo su neki od komponenata života kojima je zajednički nazivnik – sreća! Ona nas potiče, bodri, grli, ispunjava i u konačnici predstavlja ono što svi u životu želimo postići – biti sretni.

Upravo ta tematika potakla je autorski tim, Filip Pintar i Vjeko Malekin Malek, na stvaranje novoga muzočkog ostvarenja, "Ritam sreće", koji vibrira ritmikom i radošću.

Filip je u ovoj pesmi, osim vokalne razigranosti i ekspresije, pokazao ogroman talenat i kreativnost u slaganju muzičkog aranžmana, a i osmišljavanju i snimanju audio elemenata za singl.

"Sve više me privlači stvaranje aranžmana. Skužio sam da se, osim na live nastupima, najbolje izražavam kroz aranžmane. Tada nastupa sva moja kreativa. Posebno sam ponosan na snimanje otkucaja srca, jer sam želio da osoba koja sluša pjesmu može ih osjetiti, a ne samo čuti. Između ostalog, poslužio sam se kuhinjskom krpom, koja je ispala baš dobar prenositelj tog feelinga.", pojasnio je Filip i dodao "Ali i aranžman gledam kao poveznicu sa stihovima i glazbom koju Malek i ja napravimo. Jedno prati, gradi i potiče ono drugo. Ova pjesma me baš osvojila i već sada mogu reći da mi je jedna od najdržih koje sam objavio, a i onih za koje ćete tek čuti."

Da bi "Ritam sreće" dobio svetski zvuk, kojem Pintar teži, izrada završnog miksa i masteringa pesme i ovaj put poverena je danskom producentu, Fredu Milleru.

Vizualni identitet singla izradio je Dominik Budimir, koji je pesmu video u kombinaciji rotoskopije i kinetičke tipografije, čime je dodatno postignuta dinamičnost, ritmičnost i razigranost spota.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika