Kelis i njene slatke Ponoćne Grickalice

Čuvena RnB kuvarica objavila je novi singl nakon sedam godina!

Prošlo je sedam godina otkako je Kelis (pevačica, tekstopisac i kuvar) objavila svoj slavni album o hrani  i sada nastavlja svoju kulinarsku temu novim singlom „Midnight Snacks“. Pesmu i spot  je napravio londonski tročlani tim za produkciju, tekstove  i remiksovanje,  The FaNaTik, materijalizujući  Kelisine  maštarije.

 „Čula sam ritam, mislila da je to droga, a prvo što mi je palo na pamet su „Ponoćne grickalice “, kaže ona. „FaNaTik su me pitali: „ O čemu pričaš?  A ja sam rekla: „ Osećam se kao ponoćna grickalica!“ I to je bilo to. Meni je to smešno, ali sviđa mi se to što možete uzeti seks i hranu, i možete spojiti ove dve stvari, i potpuno su razmenljive. " Spot koji je režirala Adrienne Raquel  nastavlja temu, sa dosta mekanih, penastih, kremastih i mrdajućih poslastica. "Hrana je vrlo telesna stvar", kaže Kelis. „Svako se može povezati s tim. To je vrlo ljudski, senzualno, nešto je za čim žudite. I to je seksi. "

2014. godine Kelis je izdala album Food, nakon toga je objavila kuvar My Life On A Plate, a potom snimila seriju za Netflix, Cooked with Cannabis.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika