Njegovu sestru zna ceo svet, a sada je na scenu istupio i on!

Poznati muzičar, tekstopisac, producent, najbliži saradnik i brat Billie Eilish, FINNEAS predstavlja svoje dugoočekivano debitantsko studijsko izdanje pod nazivom „Optimist“.

Na albumu se nalazi 13 pesama koje je napisao i producirao on sam, a među kojima su i već objavljene numere „The 90s“, „A Concert Six Months From Now“ i „What They’ll Say About Us“. Uz današnje izdanje objavljen je i muzički spot za numeru „Love Is Pain“ koji je režirao Sam Bennett.

Ovu pesmu izdvaja sanjivi zvuk sintisajzera i emotivna lirička egzekucija. „Numera govori o tome koliko je ljubav bolna. Želeo sam da napišem pesmu koja govori o vezi između dve odrasle osobe. Što više voliš nekoga, više šanse ta osoba ima, da ti slomi srce“, priča FINNEAS o numeri.

Za vreme karantina 2020. godine, FINNEAS se vratio kući u Los Angeles što mu je dalo dovoljno vremena da radi na novoj muzici.

„Kao producent i izvođač, nikada ne daš sebi dovoljno vremena za kreiranje sopstvene muzike. Nažalost, niko mi neće narediti kako da isproduciram sopstveni album“, kaže autor o radu na izdanju.

Ovaj umetnik stvara muziku iz ljubavi. To je vrsta ljubavi koja se prezentuje kroz neumorne studijske sesije na kojima on svira svaki instrument, peva, radi produkciju i snima sve vreme. To je dečija vrsta ljubavi. To je vrsta ljubavi koju će publika osetiti slušajući upravo ovaj album.

„Nadam se da će neka mlada osoba negde u svetu pustiti ovaj album i pomisliti Baš ovako se osećam sada. To ja radim sa svojom omiljenom muzikom. Lično, što više naučim, manje znam. Osećam se veoma srećno sada i optimistično gledam na budućnost!“

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika