Tori Amos predstavlja „Spies“

Nakon emotivnog singla „Speaking With Trees“, legendarna američka kantautorka i pijanistkinja Tori Amos predstavlja novu numeru pod nazivom „Spies“.

Za razliku od prethodnog singla, ova pesma prikazuje humorističnu i lepršavu stranu predstojećeg studijskog izdanja „Ocean To Ocean“. Kako su mnogi roditelji tokom karantina imali slična iskustva kod kuće sa svojom decom, ova numera na simpatičan način govori o slepim miševima i ostalim čudnovatim bićima koja su joj ušla kuću i plašila njenu ćerku Tash.

Kako su zajednice širom sveta pretrpele velike gubitke tokom pandemije, i sama kantautorka osetila je posledice situacije i našla se u životnoj krizi. Uprkos svemu, upravo je to iznedrilo album „Ocean To Ocean“. Ovo izdanje se smatra njenim najličnijim radom u poslednjih nekoliko godina. To je album pun topline i povezanosti, sa dubokim korenima u njenom najranijem pisanju. Loše emocionalno stanje dovelo je do toga da emotivne dubine postanu izvor kreativnosti, primoravajući autorku na povratak introspekciji koju prepoznaje u svom debitanstkom albumu „Little Earthquakes“.

„Svi smo imali trenutke koji su nas slomili! Ovaj album je uz tebe gde god da se nalaziš, pogotovo ako si pretrpeo gubitak. Fascinira me način na koji ljudi preživljavaju i uspevaju da prebrode svoju tragediju. Kada je neko na tom mestu u životu, kada misli da je svemu kraj, kako doći do te osobe? Nekada nije sve u piluli ili duploj tekili, nekada je potrebno samo sedeti u blatu zajedno. Ja ću vas čekati u tom blatu“, kaže Tori o predstojećem studijskom izdanju.

Ova umetnica je uspešna na više platformi. Njena druga knjiga „Resistance“, bestseler New York Times-a, objavljena je 2020. godine, a njen osmi studijski album pod nazivom „Unrepentant Geraldines“ se našao u top 10 izdanja na Billboard 200 top listi. Novo izdanje „Ocean To Ocean“ očekuje se 29. oktobra.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika