Bastille vam predstavljaju novi strava singl

Poznati britanski bend Bastille predstavlja novi singl "No Bad Days". 

Ova numera je ujedno i najava za njihovo predstojeće studijsko izdanje „Give Me The Future“. Na albumu će se naći 13 numera, među kojima i već objavljeni singlovi „Distorted Light Beam“, „Thelma + Louise“, „Give Me Te Future“ i,  današnji „No Bad Days“. Pesmu prati i futuristički muzički spot koji je korežirao pevač benda Dan Smith.

„Give Me The Future“ predstavlja omaž čovečanstvu u vremenu tehnologije i opisuje neobičnost vremena koje nekada izgleda kao naučna fantastika. Album istražuje fenomenalne mogućnosti, ali i mračnu stranu života na internetu. Ovo izdanje, koje je u osnovi zabavno i odiše plesnim elektronskim zvukom, provocira i pruža osećaj distopije.

„Rad na pesmama u ovom apokaliptičnom periodu, kada su svi zatvoreni kod kuće i prikovani za ekrane, podražava osećaj da je postalo veoma teško razlikovati šta je stvarno, a šta ne. Živimo u vremenu laži, lažnih vesti i lažljivih svetskih lidera. Na internetu možemo biti ko god poželimo, ali to utiče na našu samosvest i taj uticaj je ogroman i fascinantan“, priča pevač benda o inspiraciji za predstojeći album.

Dan Smith, Kyle Simmons, Will Farquarson i Chris Wood su postali poznati široj publici objavljivanjem hita pod nazivom „Pompeii“ i od tada postaju jedan od najznačajnijih pop bendova današnjice. Izlazak izdanja „Give Me The Future“ se očekuje 4. februaru sledeće godine.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika