Legenda hip hopa Snoop Dogg najavljuje novi projekat „THE ALGORITHM“

Čuveni reper i jedna od najvećih zvezda popularne kulture, Snoop Dogg danas predstavlja pravu hip-hop poslasticu!

U pitanju je numera „Big Subwoofer“ koju izvodi Mount Westmore – grupa sastavljena od četiri legendarna repera, a to su: Snoop Dogg, Ice Cube, E-40 i Too Short. Pesma je ujedno i najava za predstojeće studijsko izdanje pod nazivom „Snoop Dogg Presents: THE ALGORITHM“.

„THE ALGORITHM“ je projekat koji se sastoji od muzičara iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti izdavačke kuće Def Jam. Snoop, koji je njihov kreativni konsultant, je zadao sebi cilj čija je svrha promena trenutnog stanja muzičke industrije i onoga što slušamo. On smatra da će vraćanjem emocija u muziku to i postići.

„Mnogo talentovanih ljudi je radilo na ovom albumu koji sadrži toliko različitih stilova muzike, jednostavno razbija algoritam. Postojeći algoritam nam govori kako da repujemo, kako da zvučimo, ali nam ne govori kako treba da se osećamo. Moja verzija će vam pružiti osećanje, a ne zvuk“, kaže autor o predstojećem izdanju.

Ovaj umetnik je više od dve decenije nezaustavljiva sila muzičke industrije. Objavio je 19 studijskih izdanja koja su prodata u više od 40 miliona primeraka širom sveta. S obzirom na to da je poznat kao inovator u svetu zabave, sa nestrpljenjem se očekuje šta će novi algoritam doneti.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika