Numera kojom ispraćamo ovu radnu nedelju

Legendarni muzičar Tom Jones predstavlja novi singl pod nazivom „Not Dark Yet“. 

 U pitanju je njegova verzija numere koju u originalu izvodi Bob Dylan i na ovaj način je još jednom pokazao svoju neizmernu ljubav prema njemu. Pesma je ujedno i najava specijalne edicije njegovog veoma uspešnog albuma „Surrounded By Time“ pod nazivom „Surrounded By Time (The Hourglass Edition)“.

Originalno izdanje, koje je izašlo početkom ove godine, je dobilo velike pohvale kritičara i zauzelo je prva mesta na globalnim top listama, što je pokazatelj dobrog radnog odnosa koji producent Ethan Johns i Tom grade od 2010. godine i albuma „Praise & Blame“. Sve navedeno je izdvojilo ovog neverovatnog muzičara kao najstarijeg muškog solo izvođača koji je novim izdanjem ostvario ovakav uspeh.

Nova, ekspandirana verzija albuma će biti dostupna samo u fizičkom formatu i sadržaće dva CD-a. Na prvom će se nalaziti numere sa originalnog izdanja, a na drugom dve nove numere - „Not Dark Yet“ i ­­„One Hell Of A Life“. Osim toga, snimljene su i četiri numere koje je Tom izveo uživo ovog leta, kao i intervju, koji je vodio novinar Peter Paphides, u kom su razgovarali o nastanku albuma i stvaranju u vremenu pandemije. Izlazak izdanja se očekuje 3. decembra.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika