Billy Porter predstavlja „Children“

Talentovani i uvek fabulozni glumac, pevač, reditelj, kompozitor, dramaturg i pisac, Billy Porter predstavlja svoj novi singl.

„Muzika je moja prva ljubav, odrastao sam pevajući u crkvi. Kada sam 1997. godine prvi put objavio komercijalnu muziku industrija još uvek nije bila spremna za mene. Srećom, svet me je sustigao i ja ne mogu biti uzbuđeniji što sledeće poglavlje svoje karijere poveravam Island/Republic timu. Napravite prostora deco, tata se vratio“, priča Billy o svojoj karijeri.

Ovaj svestrani umetnik svakodnevno radi na novim projektima. Pre samo nekoliko dana je objavio njegove dugoočekivane memoare pod nazivom „Unprotected“, a sledeće godine nas očekuje i njegov rediteljski prvenac na filmu „What If“. Potpisivanjem novog Island/Republic Records partnerstva, Billy otvara novo poglavlje u muzici koja je ujedno njegova prva ljubav, pa ujedno radi i na novom albumu.

 „Po prvi put je moja muzika baš ono što želim da bude, govori ono što želim da kažem, a to su poruke nade i ljubavi. Svaki dan moramo da se borimo protiv zla koje je toliko rasprostranjeno, a protiv njega se možemo boriti samo ljubavlju.“

Billy Porter dodaje da je veoma uzbuđen što će njegova muzika tome doprineti, a gotovo sigurno isto osećanje gaje i svi ljubitelji njegovog dela.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika