Silente objavio "Poljubi me za kraj"

Dubrovački bend Silente objavio je singl i videospot “Poljubi me za kraj” koji će se naći na njihovom novom, četvrtom studijskom albumu planiranom za 2022. godinu. 

Nakon prvog dan emitovanja spot je dospeo na 11. poziciju na muzičkom trendingu You Tube-a.

Novu pesmu autorski potpisuje Sanin Karamehmedović, a muziku i aranžman Tibor Karamehmedović. I ovoga puta snimljena je uz produkciju Nikše Bratoša, koji je sa bendom radio na njihovim najvećim hitovima. Nakon što je sa “Navečer se srca lome” započela sjajna nova faza Silentea, nastavljena je velikim singlovima “Mene moje uši lažu” i “Nikada ovako”, koji su se našli na listama najizvođenijih pesama u Hrvatskoj.


“Ne bih htio da me netko tjera od sebe dok briše suze. Hej, ne kaže se tako zbogom. Svako ponekad ubije nekog koga voli, ali nema suza na prvoj crti. Budi brza, budi hrabra i poljubi me za kraj odmah na početku... tako bi ja barem rekao nekome da se voli i živi, ali zapravo nemam ni blizu toliko snage da napravim išta osim neku malu pjesmu o tome. Zato i je tako čudna, niti sretna niti tužna. Kao i ostatak novog albuma uostalom. Uvijek ista priča, naizgled je sve to tako jednostavno, ali tragedija ispod toga je duboka. Birali smo male riječi i male motive da opišemo veliku borbu”, poručuje Sanin, nadajući se da će se neko pronaći u svemu.

 

“Ako je poljubac za kraj potreban da ja krenem ispočetka, onda mi ga daj i pusti me da prođem. Što je ta bol u usporedbi s ljepotom novog početka koja se nazire iza ove patnje. To je moja prilika da budem bolja. Idem tamo pa što bude, zaljubljena u tu neizvjesnost”, poručuje Doris iz Silentea, dok Tibor nastavlja: “Dolazi lijepo vrijeme za Silente. Bar za njegovu muziku. Nadam se vidjeti puno publike s dobrim starim osmijehom na što više koncerata. Obucite najbolje tenisice, bit će mega.”

 

Novi singl prati i spot koji je bend snimao u svom Dubrovniku, i to u Muzeju selfija i uspomena, kao i u hotelu Lacroma. Potpisuje ga dubrovački snimatelj Miran Brautović iz Palm Production, s kojim je bend sarađivao na spotu za “Navečer se srca lome”. Sve je snimano pod vodstvom BAAM Produkcije i Mara Kockovića koji je radio i na prethodnom singlu “Nikada ovako”. “Pozdravljamo cijelu bandu koja je sudjelovala u ovom nezaboravnom snimanju. Najveći pozdrav ide svim fanovima koji vjerno prate, dijele i komentiraju naš rad. Ovaj put smo nastojali izaći iz svoje uobičajene sigurne zone i odraditi nešto što dosad nismo. Nadamo se da vam se sviđa. Šaljemo vam svima jedan veliki poljubac za kraj”, poručuje Silente.

Singlom "Poljubi me za kraj” Silente nas još jednom uvodi u novo poglavlje svog rada koje će biti zaokuženo četvrtim albumom u izdanju LAA-a. Nova pesma dostupna je na svim streaming servisima.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika