Nakon dve godine Natali Dizdar ponovo pred beogradskom publikom!

Natali Dizdar je publiku osvojila već prvim singlom koji će uskoro proslaviti svoju dvadesetu godišnjicu, a izuzetnim glasom i posebnom harizmom tokom svoje bogate karijere osvojila je i ceo region. 

Danas, sa radošću najavljuje još jedan dolazak pred beogradsku publiku 26. novembra u Bitef Art Cafeu.

Biće ovo prvi dolazak Natali i njenog benda u Srbiju nakon 2019. godine, pa se posebno raduje nastupu pred beogradskom publikom za koju je pripremila poseban repertoar koji garantuje fantastičnu atmosferu i odličan provod.

Natali i njen bend izvešće njene hitove „Stranac”, „Zamijenit ću te gorim", „Grijeh", „Mjesto za jedno", „Nećeš me, zar ne", a koncert u Bitef Art Caffeu biće prilika da okupljenima izvede i svoj novi singl „Kad mislim na to" i ostale pesme koje je nedavno objavila u sklopu projekta BETI.

„Izuzetno se radujem dolasku u Beograd i sretna sam da ću konačno uživo videti fanove sa kojima sam u poslednje dve godine mogla komunicirati isključivo virtuelno. Bitef je jedno od meni omiljenih mesta i nadam se da ćemo uz pomoć mog benda i beogradske publike imati veče za pamćenje.“ - rekla je Natali.

Zadarska diva je iskoristila prisilnu pauzu od nastupa tokom lock down-a i vredno je radila na novim pesmama. Objavila je singl „Kad mislim na to”, a u završnoj pripremi je i nekoliko novih singlova koje namerava izdati u obliku EP-a. Takođe, okušala se i u projektu BETI - gde je sa muzičarima iz grupe Mayales objavila pesme „Slobodna” i „Vili”.

Pesma „Kad mislim na to" je prvi singl sa nadolazeceg EP-a na kojem će se naći pet pesama, a koji trenutno završavamo u studiju i čijem izlasku se nadam uskoro.

"Sve dosta zavisi i od situacije sa koronom, a i nemam neku potrebu da požurujem projekte u kojima se nalazim. Čekamo pravi trenutak” - kaže Natali.

Evo njene najnovije pesme:

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika