Daniel Mihajlović video spotom najavljuje novi EP

Nekadašnji lider sastava „Polyester Shock” i „Elektromattik”, a danas solo izvođač, Daniel Mihajlović najavljuje novi EP “Dečak od 700 godina”  video spotom za pesmu „Master Mantra“.

Kao najava novog EP izdanja “Dečak od 700 godina” Daniela Mihajlovića , u nedelju, 7. novembra You Tube kanalu “Multimedia Music”, premijerno je emitovan spot za pesmu “Master Mantra”.

”Spot je, zapravo, trominutni crtani film. Kako se već duže vreme, usred svega što se svima nama dešava, osećam poput nekakve karikaturalne verzije sebe iz crtanog filma, uradio sam meni najlogičniju stvar: Seo sam i napravio crtani film. Nikakva igrana forma ne bi mogla da dočara taj osećaj bolje od ’crtaća’“ objašnjava Daniel i dodaje: „Svaki kadar je karikiranje stvarnosti koju ja živim, i koju nažalost većina nas živi, ali sam bar mogao da priuštim luksuz da se sam sebi smejem u celoj situaciji, iako je tema smrtno ozbiljna, što će lako zaključiti svako ko čuje pesmu i pogleda ovaj crtani filmčić, sa punom pažnjom.”

Kao i prošlogodišnji  debitantski solo  EP „Vremeplov”, Daniel Mihajlović će novi EP u digitalnom formatu objaviti za beogradsku diskografsku kuća „Multimedia Music”.

„Jedino što bih za sada rekao o novom mini-albumu je da ima pet novih pesama, da uz moje stalne saradnike imam nekoliko divnih gostiju, kao i da nije baš 'na keca', treba ga poslušati više puta... Teži je, tamniji, ali i ogoljeniji, intimniji od prethodnika… Pričaćemo više o tome ubrzo, pred sam izlazak izdanja...” kaže Daniel o EP-u „Dečak od 700 godina“

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika