Evo kako novembar zvuči!

Novembar je mesec kiše, tmurnog vremena i sve kraćih dana. Međutim, ovaj mesec definitivno ima svojih čari i već sve počinje da miriše na praznike!

Napravili smo za vas spisak pesama u kojima je novembar jedan od glavnih motiva. Možda vas ove pesme inspirišu da jedanaesti mesec posmatrate iz drugačijeg ugla. 

 

1. Guns N' Roses - November rain

Ovaj spisak ne sme početi bez rok himne! Iako nije u pitanju srećna i romantična numera, Novembarske kiše  svakako će ugrejati ove dane. 

2. Sleeping With Sirenes - November 

Još jedna, ništa manje dobra, rok pesma. Novembar je očigledno mesec u kojem se mnogo značajnih stvari dogodilo. Razmislite sami, koji su vaši omiljeni dani u novembru? 

3. Wyclef Jean - Gone Till November

U nekim pesmama, novembar je metafora za osobu, u nekima opisuje stanje uma, a u ovoj numeri on je vremenska odrednica. Pevač kaže da odlazi jer ne može da radi od 9 do 5 i pojačajmo zvuk u to ime! 

4. Gorillaz – November Has Come

Bend iz Engleske Gorillaz u ovoj pesmi govori o promenama i "neizbežnoj" samodestrukciji kojoj je ljudski rod sklon. Kako kažu "Novembar je stigao" i evo kako to zvuči!

 

Stavi osmeh na lice, slušalice iz kojih se čuje dobra muzika na uši, kišobran u ruke i iskoristi ovaj novembar na najbolji mogući način! 

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika