Anđela Jovanović je novi artist Universal Music Serbia

Universal Music Group, odnosno lokalni entitet vodeće svetske etikete – Universal Music Serbia sa uzbuđenjem najavljuje još jednu ekskluzivnu saradnju, sa muzičarkom i glumicom Anđelom Jovanović.

Čast i zadovoljstvo je potpisati sa jednom takvom muzičkom kućom kao što je Universal Music Group. Većina mojih omiljenih izvođača izdaje za njih. Na mene je najsnažniji utisak ostavilo kada sam saznala da čak i Bitlsi pripadaju katalogu Universala i, eto, sada mi je zaista privilegija da budem deo takve jedne muzičke institucije. Radujem se saradnji sa timom iz Universal Music Serbia u ovom novom poglavlju“, priča Anđela Jovanović.

Zvezda domaće filmske scene ovom prilikom započinje još jedan važan pravac u svojoj karijeri i prihvata novi izazov za koji se, međutim, celog života spremala.

Anđela je svoje muzičko iskustvo započela već u detinjstvu, pohađanjem niže muzičke škole, prvo za klavir, a onda i kontrabas, zatim srednje muzičke škole „Stanković“, da bi se u toku studiranja na FDU vratila MŠ „Kosta Manojlović“, na klasi za solo pevanje. Sve je upotpunila i srednjoškolskim muzičkim bendom koji se fokusirao na jazz pravac.

„Muzika je nešto što što me oduvek prati. Odrasla sam u kući koja je puna muzike i plesa, tako da je to za mene prirodno, a ujedno je došao momenat kada shvatam da treba da radiš nešto prema čemu gajiš ljubav, a ne nešto što bi drugi želeli za tebe ili da živiš prema nametnutim pravilima. Za mene je ovo veliki iskorak iz zone komfora i značajan izazov, ali sam sigurna da ću imati priliku da kroz svoju muziku ispoljim sebe i svoju dušu, budući da mi to sve dolazi iskonski i iz neke moje dubine. Takoreći, ritam i muzika postojali su i naučeni su pre svega drugog, tako da je to za mene najlepša stvar na svetu“, zaključuje Anđela Jovanović.

Prvi singl „Više Nisam Svoja“ Anđela je predstavila pre nešto manje od godinu dana, a već sada na novim izdanjima radiće sa svojom izdavačkom kućom, pa se prva među njima očekuju već do kraja godine.

Prisetimo se njene prve pesme, nastale za popularni domaći film „Južni Vetar".

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika