Džastin Biberov avatar će nastupiti na njegovom virtuelnom konceru

U doba pandemije, mnogo umetika se odlučilo na online koncerte. Virutelna tehnologija je napredovala te se neki umetnici odlučuju na saradnje sa sopstvenim avatarima! 

Grupa Abba je za 2022. najavila avatar turneju, a komapanija League od Legends je još 2018. godine avatarima upotpunila jednu svoju ceremoniju. 

Sledeće nedelje (18. novembra), pop zvezda, Džastin Biber, udružće se sa kompanijom za virtuelnu zabavu Wave, kako bi zajedno omogućili ovaj događaj. 

Revolucionarna saradnja pružiće fanovima futuristički pogled na metaverzum, spajajući gejming, snimanje pokreta u realnom vremenu i muzički performans uživo, u impresivno interaktivno iskustvo.

Džastin je o projektu rekao: „Uzbuđen sam što koristim ovu tehnologiju da okupim ljude i povežem se sa fanovima iz celog sveta. Jedva čekam da svi pogledaju ovu interaktivnu predstavu."

Izvršni direktor Wave-a, Adam Arrigo, dodao je: 

„Kombinujući Wave-ovu tehnologiju sa Džastinovom kreativnošću, stvorili smo jedinstveno, interaktivno iskustvo koje dopunjuje njegovu predstojeću turneju. Džastin utire put drugim umetnicima i podstiče ih da inkorporiraju virtuelnu tehnologiju u svoje nastupe, kako bi došli do nove publike koja ne može da prisustvuje koncertu fizički, ili želi drugačiju vrstu muzičkog iskustva uživo."

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika