Mitski nam predstavlja „The Only Heartbreaker"

Nakon singla „Working for the Knife“, Mitski je objavila novu pesmu „The Only Heartbreaker“ sa njenog predstojećeg albuma „Laurel Hell“ koji izlazi 4. februara.

Mitski Miyawaki je japansko-američka pevačica i tekstopisac. Ima 31 godinu i na muzičkoj sceni je prisutna još od 2012. godine. Prvu pesmu je napisala sa 18 godina, a muzika koju stvara mogla bi se okarakterisati kao indi rok. 

Mama joj je iz Japana, a tata iz Amerike, a ona kaže da se oseća kao da ne pripada nigde u postpunosti. Taj motiv pripadnosti se često provlači kroz njeno stvaralaštvo.

Nova stvar „The Only Heartbreaker", je za samo nekoliko dana prikupila više od milion pregleda.

„Trebale su mi ljubavne pesme o stvarnim vezama koje nisu borba za moć, koje bi mogle pomoći da oprostimo i sebi i drugima. Stalno grešim. Ne postavljam se kao uzor, ali nisam ni loša osoba“, kaže Mitski objašnjavajući da izraz Laurel Hell potiče sa američkih Apalača gde lovor raste u gustim šikarama u kojima su ljudi ostajali: „Upravo su upadali u ove eksplozije lepote. Svidela mi se ideja da sam zaglavljena u ovoj eksploziji cveća i da možda ćak i umrem u jednoj od njih.“

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika