Donna Missal predstavlja novu stvar

Američka kantautorka poznata po svojoj toplini i senzualnim tekstovima, Donna Missal donosi novi singl pod nazivom „(to me) your face is love“.

Na numeri je sa njom radio britanski producent Sega Bodega, a predstavljen je i muzički spot koji je režirao Rodrigo Inada.

„Otišla sam u London da završim pesme koje smo Sega Bodega i ja virtuelno započeli. Prvi put smo radili uživo i ova pesma je produkt toga. Ona predstavlja ljubavno pismo. Mnogo sam sama plesala tokom ovog vremena želeći da budem među ljudima, htela sam da napravim numeru uz koju mogu da plešem. Bila sam veoma inspirisana promenom okruženja posle perioda mirovanja, anksioznosti i čežnje. Plesala sam uz demo snimak i osećala se tako uzbuđeno prvi put posle dosta vremena. Želim da podelim taj osećaj“, kaže autorka o novom singlu.

Donna je odrasla sa bratom, četiri sestre i puno muzičkih instrumenata. Odgajana je na tradicionalnoj rok i kantri muzici. Njena baka je bila tekstopisac 50-ih, a tata muzičar 80-ih godina. Ova pesma nalazi sopstveno mesto u vremenu zahvaljujući melodiji koja donosi osećaj dvehiljaditih godina i prelepim vokalima. Skoro kao da je urađen moderan klupski remix balade iz Spice Girls ere, opran kristalno čistim tonerom koji predstavlja njen glas i na kraju spakovan u sjajnu produkciju. U pripremi su još mnoga muzička iznenađenja, a trenutni fokus je američka turneja pop tria CHVRCHES na kojoj Donna gostuje.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika