Maja Posavec se pozdravlja sa Saturnom

Vinil, sing i spot stigli istovremeno pred obožavaoce

Hrvatska autorka i glumica Maja Posavec je u aprilu ove godine predstavila svoj dugoočekivani studijski album „Bye bye Saturn”, a ovo jedinstveno muzičko izdanje je od pre nekoliko dana dostupno i na ploči.

„Album je na digitalnim servisima izašao proljetos. Sada imamo i ploču koja je predivna.  Za dizajn se pobrinuo Plac studio, a fotografiju je radila Vesna Zednik. Nadam se da tako predivno i zvuči, budući da ne mogu slušati svoje uratke jednom kad su gotovi, prepuštam drugima da ju preslušaju. Nedavno sam bila na filmskom festivalu u Karlovim Varyma na premijeri filma „Zbornica”, saznala sam da nije tako rijetko da glumci ne mogu gledati svoje filmove na premijerama, znaju da nema više natrag.”, ispričala je Maja.

Istovremeno sa vinilnom pločom, izašao je singl kao i spot za pesmu „Bye bye Saturn” na čije se lansiranje malo duže čekalo:

„Istina je da sam naprosto zakasnila. Bilo je hektično proljetos i nisam stigla napraviti sve planirano tako da je spot dočekao jesen. Ipak, dobro je što spot izlazi  uz objavu ploče. Cijelu godinu izlazi taj Saturn, i ne prestaje se pozdravljati s manjim ili većim preprekama i odgađanjima . To je sve u njegovom stilu, i zato još koji puta „Bye Bye Saturn”, ali on odlazi kad dođe vrijeme, i ni minutu prije, mogu ja pjevati….”,otkrila je Maja te nastavila:

„Spot smo snimali u kazalištu Trešnja, po zamisli Tomislava Šobana, snimatelj Damian Nenadić, majstor svjetla Martin Šatović te vizažist Pavao Kantor i ja. Kasnije je u montaži čudo napravila Ivana Perčinlić. Odlični suradnici i kolege kojima sam zahvalna jer me podrže i kad ja skoro odustanem. Hvala i Kazalištu Trešnja, bilo je lako vratiti se na scenu na kojoj sam toliko puta igrala jednu od najdražih predstava Vis Životinje.”

Slušajte lepu i nežnu Majinu pesmu objavljenu kao izdanje Aquarius Records.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika