Ray BLK najavljuje novi album!

Poznata po hrabrim tekstovima i magičnom zvuku, mlada R&B senzacija Ray BLK predstavlja i novi singl pod nazivom „M.I.A“.

Ova zavodljiva numera je saradnja sa američkom zvezdom u usponu Kaash Paige, koja je radila sa mnogim poznatim muzičarima kao što su Travis Scott, Alicia Keys i Moneybagg Yo.

„MIA je moja letnja himna. Ovo je pesma o bekstvu ili provođenju vremena sa nekim sa kim se osećate kao da ste pobegli od sveta, kao da ste na odmoru i u potpunom miru, daleko od buke. Nakon toliko vremena provedenog u izolaciji i preplavljenosti lošim osećanjima, spremna sam da izlazim sa ljudima koje najviše volim i da nam ova pesma bude muzička tema leta.“ kaže Ray o svom novom izdanju.

Numeru prati i muzički spot koji nam prenosi čistu pozitivnu energiju. U prvom delu vidimo Ray kako uživa u dnevnim aktivnostima sa porodicom i prijateljima, a zatim i te senzualne noćne scene sa Kaash Paige. Darnell Depradine, reditelj spota priča kako su gotovo svi segmenti na snimanju bili autentični i kako je postignuta upravo željena atmosfera.

Ova numera je ujedno i najava za dugoočekivani prvi studijski album ove muzičarke pod nazivom „Access Denied“. Na izdanju će se naći 14 numera među kojima su saradnje sa poznatim muzičarima kao što su Giggs, Stefflon Don, Kojey Radical, Suburban Plaza i naravno, Kaash Paige. Kao najavu za album do sada je objavila uživo izvođenje već objavljenih singlova „Mine“ i „Lovesick“.

Ova londonska umetnica, rođena u Nigeriji, je rešena da u svojoj umetnosti govori u ime onih koji to ne mogu, uvek otvoreno priča o svim temama koje pogađaju nju i ljude oko nje i upravo to očekujemo od predstojećeg izdanja.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika