Jeste li i vi propustili „I Got Feeling“

Ponekad se dogodi da propustimo neke sjajne numere, međutim, ovakav hit ne može dugo ostati neprimećen!

Nakon uspešne numere „One More Time“, svetski poznati producenti Felix Jaehn i Robin Schulz ponovo ukrštaju snage kako bi publici predstavili još jedan letnji hit pod nazivom „I Got A Feeling“. Novi singl je podsetnik da je ovaj DJ dvojac nezaustavljiv kada sarađuje, a talentovana kantautorka Georgia Ku svojim snažnim vokalom donosi posebnu čaroliju.

„Ova pesma govori o puštanju lošeg, uživanju u životu i prihvatanju dobrih stvari. Osećam je i zahvalan sam svima koji su učestvovali u radu na njoj.“, kaže Felix o svom novom izdanju.

Kombinacija pop i dens zvuka je još jedan zanimljiv dodatak veseloj diskografiji ovog mladog umetnika. Slično prethodnim izdanjima, i ova pesma istražuje različite perspektive mentalnog zdravlja uz pomoć moćnih vokala, čežnje i toplih zvučnih pejzaža.

„Srećan sam što smo moj prijatelj Felix i ja objavili još jedan singl ove godine. Stvaranje obe pesme je bilo veoma zabavno. Ova saradnja se dugo čekala!“, priča Robin Schulz, poznati nemački producent čija je slava počela remixima za pesme „Preyer In C“ i „Waves“ i od tada njegov uspeh ne prestaje, a to dokazuju 4 studijska albuma, mnoge kolaboracije i fanovi širom sveta.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika