Atmosfera sa Muzzik žurke

Muzzik TV pokazao se kao pravi domaćin na žurki za učesnike c2c medijske konferencije

Kombank dvorana prošle nedelje je bila mesto okupljanja onih kojima je važan odnos između korisnika i kontenta. U njoj je održana c2c medijska konferencija na kojoj se diskutovalo o korisnicima, savremenim medijima, televiziji i njihovoj zajedničkoj budućnosti.

Konferencija je trajala dva dana, a njih je povezala naša Muzzik žurka. Svi posetioci zabavili su se nakon prvog konferencijskog dana u prostoru Muzzik TV-a.

Na licima su se videli osmesi, dok su se Muzzikom čuli taktovi pesama koje je puštao Dj Aćim i koje je svirao makedonski bend Funk Shui.

Dj Aćim zagrejao je atmosferu puštajući svetske i regionalne hitove koji se slušaju na Muzziku, a muzičku štafetu kasnije je predao frontmenu benda Funk Shui - Luki Gorgievskom. Makedonci su pokazali, kao i uvek, neverovatnu strast za sviranjem i pokrenuli sve naše goste koji su oduševljeno đuskali uz stihove pesama Meteori, Veter, Krik i mnogih drugih. 

Pored pomenutih muzičara, mikrofone su uzeli i gosti žurke koji su izveli neke od njihovih omiljenih pesama i tako upotpunili prijateljsku i opuštenu atmosferu.

 

Muzzik žurka bila je povod za okupljanje i nezaboravno druženje, ali ujedno i pozivnica za novu sezonu Music Video Awards nagrada koje ćemo realizovati 2022. godine.

Muzzik je svojim gostima pokazao sve ono što ima da ponudi kao kvalitetna muzička televizija koja podržava talentovane muzičare i zanimljive žanrove, ali pre svega i umeće srdačnog domaćina.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika