Otkrijte ko su nominovani u kategoriji kamera

Ton, kamera, akcija! Počinje glasanje u još jednoj kategoriji na festivalu MVA 2k21. Reč je o nominacijama u kategoriji KAMERA. Nominovani u ovoj kategoriji su spotovi čiji su se kadrovi istakli, koji se slažu uz melodije samih pesama i koji su ovaj tako važan segment kreiranja jednog dela predali u ruke majstora.

Kamera, bilo filmska sa setom skupocenih objektiva, akciona ili ona na telefonu je samo kreativni alat koji tek u rukama pravog majstora fotografije omogućuje stvaranje vizuelnog umetničkog dela.

Ovogodišnji nominovani u ovoj kategoriji su:

  1. MRFY – Zaljubila
  2. ANA STANIĆ - LJUBAVI ZA OBOJE
  3. Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli - Izgubiti Neću Dah ft. Petra Perišić
  4. The Screaming Wheels - Willy The Wimp
  5. kids from the sky - Prolazna stvar
  6. Dubioza Kolektiv "Space Song" feat. Earl Sixteen
  7. Funk Shui – Ne vreme
  8. Stereo Banana – Krindž
  9. Van Gogh - Kakvo divno veče
  10. Repetitor – Kroz  Vetar

Osim u ovoj kategoriji, do ovog momenta otkriveno je još deset kategorija za koje možete odmah glasati putem ovog linka https://mva2021.muzzik.tv/.

Ovo je sjajna prilika da se gledaoci upoznaju sa muzičarima iz čitavog regiona i time oplemene sopstvenu plejlistu. Talentovani umetnici iz cele SEE regije, učinili su ovogodišnju konkurenciju neverovatno raznovrsnom i bogatom.

Muzzik Video Awards predstavlja regionalni festival kratkog muzičkog filma, koji nas upoznaje sa najbojim regionalnim video spotovima, izvođačima i autorima različitih muzičkih žanrova. Prošlogodišnje izdanje festivala obuhvatalo je 16 kategorija, dok će od ove godine publika moći da glasa i za najbolji R’n’B video.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika