Kako zvuči kad Voda zove?

Katarina Vukoman i Peđa Todić su već odavno poznati na beogradskoj sceni. Brojnim nastupima i neuobičajenim repertoarom za jedan akustični cover duo, Weird Fishes su privukli pažnju izvedbama koje zvuče autentično i originalno, čak i kada su tuđe pesme u pitanju.

Debitantski album se može posmatrati kao simbolični početak jednog benda, a pošto su Weird Fishes sačekali praznični period na kraju godine i petogodišnjicu nastanka benda, njihov prvi album "Šta ako" i spot za pesmu "Voda zove" je i novogodišnji poklon za sve stare i nove fanove.

Album se sastoji iz devet pesama, od kojih su singlovi "Over and Out" i prva pesma na maternjem jeziku "Ovde ranije" objavljene uz spotove.

U produkciji i aranžmanima starijih kompozicija čuje se i oseća uticaj braće Srđana i Pavla Popova, dok je u novim pesmama svoj trag ostavio Marko Benini. Album je presek dosadašnjeg rada benda i specifičan je zbog toga što sadrži pesme na engleskom i srpskom jeziku, a uz one poznate od ranije, na albumu se nalazi i nekoliko novih kompozicija.

Evo kako zvuči nova stvar:

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika