Doček Nove godine uz Eyesburn!

Trideset godina postojanja i ulazak u novu 2022.godinu klub Fest će obeležiti 31.decembra nastupom benda Eyesburn.

„Ovaj važan jubilej želimo da proslavimu uz prijatelje i porodicu kluba, sve one koji nas prate i podržavaju sve ove godine“ kažu iz kluba Fest i dodaju da je godina koju ispraćamo za njih bila puna izazova: „Hajde da uđemo u Novu godinu uz vrhunski rokenrol, u dobrom društvu i uz želju da se još dugo, dugo družimo na koncertima!“

Eyesburn, jedan od najvećih domaćih bendova koji je u Festu održao nekoliko fantastičnih koncerata i na ovaj zemunski klub gleda kao na „domaći teren“, uveličaće nastupom ovu dvostruku proslavu.

„Usred mini turneje i koncerata u Zrenjaninu, Smederevskoj Palanci, Novom Sadu, Požarevcu, Subotici, Šapcu... sviramo i za Novu godinu!“ poručuje Eyesburn i raduje se ovom nastupu: „Te večeri će se spojiti dva jako lepa razloga za slavlje.“

Eyesburn za ovo veče sprema i neka iznenađenja za fanove! Njihov album "Troops of Light" je snimljen i grupa trenutno traži izdavača, te će u Festu izvesti i par novih pesama sa novog albuma – „Aware (bam bam)“ i „Renegade“ koje su već dobile sjajne kritike od publike i fanova sirom Srbije.

„Uz najbolji mogući zvuk i svetlo u klupskim uslovima, piće dobrodošlice i razdraganu i spremnu gomilu očekujemo Doček za pamćenje!“ dodaju članovi grupe Eyesburn i pozivaju sve one koji vole njih i ovaj legendarni klub da u Zemunu dočekaju 2022.godinu.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika