Dva koncerta u Hrvatskoj odložena

Trebalo je da Zagreb u februaru dočeka dva velika benda

Usled trenutne situacije, metal veterani Bullet For My Valentine i britanski alter rock duo Blood Red Shoes odložiće evropsku turneju, a time i nastup u Tvornici kulture.

Bullet For My Valentine trebalo je da nastupa 15. februara, međutim, usled nepovoljne zdravstvene situacije, čitava turneja se pomera. 

Veoma smo razočarani što moramo objaviti da se naša evropska turneja, koja je trebala početi krajem meseca, odlaže. Zbog Covid restrikcija i situacija u mnogim zemljama, nažalost ne možemo doći i svirati za vas. Radimo na potvrdi novih datuma za vreme kada bi trebalo da se restrikcije smanje. Želimo da vam pružimo najbolji mogući nastup i jedva čekamo da se vratimo. Radujemo se što ćemo vas videti uskoro - poručuje bend. 

Pre njih, u Tvornici kulture trebalo je da nastupe Laura i Steven, dvojac koji čini Blood Red Shoes.

Doneli smo tešku odluku da otkažemo našu turneju u UK, Evropi i Rusiji povodom objave novog albuma, zbog očitih razloga. Iskreno, ne možemo to nazvati odlukom, jer nemamo kontrolu nad ovime što se događa. Radimo na tome da objavimo nove datume turneje i obavesti ćemo vas čim budemo imali više informacija. Jako smo se radovali turneji i žao nam je zbog svih koji su planirali da budu s nama - kažu Laura i Steven

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika