Jeste li spremni za 17. januar?

Stižu nam film i pesma!

Nakon velikog uspeha pred domaćom i regionalnom publikom film „Nečista krv – Greh predaka“ („Bad Blood“), u režiji Milutina Petrovića i produkciji This and That Productions, nastavlja svoj život na popularnoj platformi za filmove i serije Netflix.

Ovo filmsko ostvarenje, po adaptiranom scenariju Voje Nanovića, a bazirano na delima Bore Stankovića, prvi je film na srpskom jeziku koji je otkupio Netflix. Film će biti dostupan na teritoriji centralne i istočne Evrope, kao i Turske, u naredne dve godine na ovoj platformi.

„Ugovor koji smo potpisali (This and That Productions i NETFLIX), zahvaljujući našim partnerima kompaniji Videomite, o emitovanju prvog domaćeg filma na srpskom jeziku na ovoj popularnoj platformi, predstavlja svojevrsno priznanje srpskoj filmskoj produkciji, a ujedno dokazuje da kvalitetna ostvarenja imaju svoju publiku bez obzira na granice“, izjavila je Snežana van Hauvelingen ispred This and That Productions i dodala: „sigurna sam da smo na ovaj način otvorili vrata i drugim domaćim filmovima i serijama koje traže svoje mesto i publiku na platformama poput NETFLIX-a.“

Kompanije Mascom i Tin Drum Music sa velikim oduševljenjem su započele saradnju sa This and That Productions na realizaciji albuma sa pesmama iz filma i pesmama koje su inspirisane muzikom iz filma „Nečista krv – Greh predaka“ („Bad Blood“).

Autor originalne muzike je jedan od najtalentovanijih savremenih kompozitora Aleksandar Ranđelović. Njegove živopisne kompozicije su osavremenjene i biće deo budućeg albuma sa pesmama inspirisanim originalnom muzikom iz ovog filmskog ostvarenja.

Na dan premijere filma na Netflixu, izdavačka kuća Mascom objaviće prvu pesmu pod nazivom „Dude“, koju je otpevao – jedinstvini Marko Louis:

„Zadovoljstvo mi je što sam deo ovog fenomenalnog projekta, albuma sa pesmama koje su inspirisane muzikom iz filma „Bad Blood / Nečista krv“. Prva u nizu je pesma „Dude“ i verujem da će vam se dopasti“, kratko je izjavio Marko Louis tokom snimanja prvih kadrova za video spot koji će pratiti pomenutu pesmu.

Muziku i aranžman potpisuju zajedno Aleksandar Ranđelović i Marko Louis inspirisani tradicionalnom pesmom "Dude mori, dude", a tekst refrena je napisala Maja Radivojević.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika