Grupa Muse u novom singlu!

Dvostruki dobitnici nagrade Grammy, engleski alternativni sastav Muse, vratio se potpuno novom pesmom „Won’t Stand Down“.

Singl je producirao Dan Lancaster (Bring Me The Horizon, Enter Shikari) kao i članovi grupe Muse. Pesmu karakterišu upečatljivi rifovi i industrial distrozije, inače prepoznatljive u izrazu ovog benda. Samim tim singl „Won’t Stand Down“ je spreman za izvođenja u arenama i velikim koncertnim prostorima.

Tako snažnom zvuku doprinosi upečatljiv tekst čiji je autor frontmen grupe Muse, Matt Bellamy, koji je povodom objavljivanja albuma izjavio:

„Pesma govori o tome da se borite protiv nasilnika – bilo da je on na igralištu, na poslu ili bilo gde drugde. Zaštitite se od prinude i sociopatske manipulacije – suočite se sa nedaćama sopstvenom snagom, samopouzdanjem i adekvatnim odgovorom na takvu vrstu agresije.”

Pesmu prati video u režiji Jareda Hogana. U njemu je predstavljeno misteriozno biće koje izvlači energiju iz vojske mraka i time se transformiše u ogromno stvorenje.

Tokom leta bend Muse je najavio veliki povratak koncertima uz nastup na „Isle of Wight“ festivalu, što će biti prvi veliki koncert grupe u Velikoj Britaniji posle tri godine pauze.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika