Christina Aquilera se novim izdanjem "La Fuerza" vraća svojim korenima

Novi EP, “La Fuerza”,  otpevan je na španskom jeziku!

Višestruka dobitnica Grammy nagrada, Christina Aquilera, nedavno je objavila spot za pesmu “Santo” u kojoj joj se pridružio sve popularniji izvođač - Ozuna.

“Santo” je treći singl sa EP izdanja “La Fuerza”, Aguilerine najnovije kolekcije španskih pesama u proteklih 20 godina!

Na novim pesmama svetska zvezda još jednom pokazuje svoj besprekoran glas, koji se u svojoj punoj snazi savršeno uklapa u strasne i urbane latino ritmove. Na novom izdanju, Christina je sarađivala i kreirala muziku sa velikim brojem poznatih muzičara kao što su: Ozuna, Dallas K, Gale, Josh Barrios, Becky G, Nicky Nicole i Nathy Peluso, dok su za produkciju bili zaduženi Rafa Arcaute, Federico Vindver, Dallas K,  a za koprodukciju Afo Verde.

Kolekcija pesama na izdanju “La Fuerza”  ima veliki značaj za ovu muzičku ikonu, jer je inspirisana njenim ekvadorskim korenima koji su zaslužni za ljubav koju gaji prema muzici.

EP uključuje šest jedinstvenih pesama ispunjenih najboljim latino zvukovima.

“Kada moji obožavaoci slušaju ove pesme, želim da se osećaju osnaženo i slobodno.  Naravno da kroz moju muziku provejavaju i druge emocije i osećanja, senzualnosti i energija – ali u osnovi u prvi plan stavljam to da moje pesme podstrekuju na osnaživanje”, istakla  je Aguilera u nedavnom intervjuu za Ocean Drive Magazine.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika