DENZEL CURRY „Walkin“

Nakon uspešne numere „The Game“ koju je objavio prošlog leta, mladi američki reper Denzel Curry predstavlja novi singl pod nazivom „Walkin“.

Pesma, koju je producirao Kal Banx, ujedno je i najava za njegovo predstojeće studijsko izdanje „Melt My Eyez See Your Future“, a uz nju je objavljen i prateći muzički spot koji je režirao Adrian Villagomez.

Kraj 2021. godine označio je kraj jedne ere, prestanak kreiranih karaktera i alter ega koji je do tada prezentovao. „Volim tradicionalni hip-hop, volim drum and bass, volim trap, volim poeziju – sve to će biti isprepleteno u mom predstojećem izdanju zajedno sa jazzom i mnogim drugim žanrovima koje sam otkrio kao dete sedeći u kući svojih roditelja. Ovaj album je napravljen od svega što nisam mogao da vam pružim na „TA13OO“ i „Imperial“ izdanjima jer sam prolazio kroz probleme sa depresijom“, kaže Denzel o predstojećem albumu.

Kao uspešni hip-hop muzičar sa Floride, Denzel neumorno radi na novim projektima sa ciljem da svoju umetnost predstavi slušaocima širom sveta. Trenutno se priprema svetska turneja koja će početi u aprilu, a izlazak izdanja „Melt My Eyez See Your Future“ se očekuje uskoro.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika