Orthodox Celts 17. marta u Domu omladine Beograda!

Tradicija se nastavlja: grupa Orthodox Celts će ponovo okupiti svoju vernu publiku da zajedno proslave Dan Svetog Patrika!

Omiljeni “sprski Irci” vraćaju se u omiljenu koncertnu salu i 17. marta u Amerikani Doma omladine održaće veliki beogradski koncert, na kojem će izvesti dobro poznate hitove iz svoje duge i uspešne karijere, ali i započeti obeležavanje 30. rođendana benda.

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision blagajni u Domu omladine Beograda i onlajn, po ceni od 1200 RSD.

Grupa Orthodox Celts osnovana je 1992. godine, a prvi koncert na Dan Svetog Patrika održali su već 1993, te nose titulu benda sa najdužom specifičnom muzičkom tradicijom u srpskom rokenrolu – Kelti su jedini bend koji od svog nastanka svake godine na isti dan održava koncert.

Frontmen benda, Aca Seltik, povodom predstojećeg koncerta kaže: „Sedamnaestog marta biće pune tri godine otkako nismo svirali naš najvažniji koncert i otkad nismo proslavili naš najvažniji praznik. Sve što se događalo za tih više od 1000 dana, ali i neki događaji pre toga, su nas naučili da nikada ne možemo sa sigurnošću da znamo šta sutra donosi. Ali, zato znamo da je sada, posle svega, svaki trenutak koji živimo u sadašnjosti neprocenjiv i da svaki koncert, uvek i svuda, a naročito na Dan Svetog Patrika, mora da bude najbolji ikada i da se svako od nas, koji to doživljavamo kao neodvojivi deo sebe, raduje kao nikada to tada. I na bini i ispred nje. Vidimo se u Domu omladine Beograda 17. marta, da zajedno započnemo proslavu tridesetogodišnjice Kelta. Srećan nam svima Saint Patrick’s Day!“

Negujući tradiciju irske muzike, autentičan stil i blizak odnos sa fanovima, Kelti predstavljaju prepoznatljiv i jedinstven muzički fenomen na ovim prostorima. Upravo iz tog razloga, bend je jedna od najvećih koncertnih atrakcija, što potvrđuju svakim nastupom, a armija obožavalaca osim muzike prati i njihov imidž.

Koncert će biti organizovan uz poštovanje svih važećih epidemioloških mera, koje su propisane od strane nadležnih organa.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika