Veliki koncert benda KOIKOI u Domu omladine!

Svirka grupe koja je u užem izboru za našu MVA 2K21 nagradu u kategoriji Rock Video biće 16. aprila u Sali Amerikana

„Pažljivo osmišljen, režirani koncert biće isproduciran u skladu sa svim svetskim produkcionim standardima. Ovo je jedinstvena prilika za sve ljubitelje domaće indi rock/pop scene širom Balkana da prisustvuju originalnom audio-vizuelnom performansu koji bend priprema za svoju publiku. Ovaj nesvakidašnji koncert predstavlja veliki iskorak i obeležiće novu fazu u razvoju benda koji će ovim koncertom prvi put izaći iz okvira klubske svirke i prikazati se u svom punom sjaju“, navodi se u saopštenju.

Publici se ovaj odlični bend prvi put predstavio 2019. godine na Hali Gali – platformi, koja udružuje novu generaciju muzičara i publike neopterećenih pripadnošču pojedinačnim muzičkim žanrovima.

KOIKOI su: Marko Grabež, Ivana Miljković, Emilija Đorđević, i Ivan Pavlović Gizmo – kreativci iz različitih pravaca lokalne scene sa jasnim zajedničkim ciljem stvaranja kvalitetnog indie rocka/popa, sa kojim odlučno popunjavaju prazninu među širinom mainstreama i intimom undergrounda, koja na čitavoj balkanskoj muzičkoj sceni predugo postoji.

U početku 2021. godine KOIKOI postaju novi član porodice Mr. Moonlee, a rezultat je debitantski album „Pozivi u stranu“, koji će pisati istoriju indie–rock muzike u regionu.

Ulaznice su u prodaji od petka, 25. marta, a najbržih 50 fanova su imali prilike da sve do nedelje, 27. marta dođu do kompleta od dve karte po promotivnoj ceni od samo 1.000 dinara.

Nakon prodatih prvih 50 kompleta, od ponedeljka se nastavlja prodaja regularnih single ulaznica po ceni od 700 rsd. Svakih sledećih 50 karata povećavaće se cena za po 50 rsd dok ne dostigne cenu od 1.000 rsd. Karte po ceni od 1.000 dinara biće u prodaji sve do dana koncerta kada će cena iznositi 1.200 rsd.

Ove mlade muzičare, koji muziku izvode na tragu velikih grupa iz prošlosti ali sa sasvimo određenim, ličnim pečatom i prepoznatljivošću, najtoplije preporučujemo vašoj pažnji, ako je do sada, iz nekog razloga, nisu imali.

Pravac Dom omladine po karte, uživaćete!

Ovde slušamo pesmu Misisipi s kojom su ušli u uži izbor za našu Muzzik Video Awards 2K21 nagradu u katregoriji ROCK VIDEO.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika