Hero je tu

Mladi britanski kantautor Sam Tompkins predstavlja novi spot za pesmu „Hero“.

U pitanju je numera sa njegovog predstojećeg EP izdanja „who do you pray to?“ na kom će se naći i već objavljeni singlovi „Bloodline“ i „Whole“. Pesmu, koja predstavlja skup iskrenih osećanja posvećenih očevoj hrabrosti, prati jednako emotivan muzički spot koji je režirao Philip Barantini.

Nastavljajući da otkriva svoj jedinstveni stil kao tekstopisac, „Hero“ donosi melodičan zvuk koji je suprotstavljen iskrenom i hrabrom lirikom koja obrađuje teme istine, tuge i borbe sa mentalnim problemima. Glavna poruka pesme je da uvek postoji nešto za šta se vredi boriti. 

„Ovo je zaista lična pesma. To je omaž hrabrosti koju je moj tata pokazao kada je istrajao kroz jedan od najtežih perioda u svom životu“, kaže Sam o novom izdanju.

Upravo ta dubina koju nosi njegova muzika dovela je do toga da je danas jedan od najzapaženijih novih izvođača. Slušaoci širom sveta su prepoznali njegov magični dar da iskrene emocije pretoči u muziku i pružili su ljubav njegovom radu.

Izlazak EP izdanja „who do you pray to?“, za koje se veruje da će karijeru ovog perspektivnog muzičara podići na još veći nivo, očekuje se 18. marta.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika