Calum Scott predstavlja novu stvar!

Poznati britanski kantautor Calum Scott danas predstavlja novi singl pod nazivom „If You Ever Change Your Mind“

Pored već objavljenih „Rise“ i „Biblical“, i ova numera će se naći na predstojećem albumu čiji se izlazak očekuje na proleće ove godine. Pesmu prati i muzički video koji na prelep način dramatizuje narativ lirike. Spot, koji je režirao Harry Law, biće objavljen večeras na njegovom zvaničnom YouTube kanalu.

„Pre pet godina sam bio toliko zaljubljen da, od kad sam se rastao sa tom osobom, između nas postoji nevidljiva veza, nekada nečujna, a nekada me vuče kao konopac zavezan oko grudi. Mozella, Hayley Warner i ja smo se našli u Los Angeles-u kako bismo napisali pesmu. Tada je došao i legendarni Greg Kurstin sa kojim sam radio na produkciji i vokalima. Zaista sam uživao u novom zvuku koji je Greg doneo, osećam da smo postigli ravnotežu između teksta koji priča o slomljenom srcu i sukobu, i vedrog zvuka punog nade i dobre energije“, kaže autor o svom novom izdanju.

Njegov album prvenac pod nazivom „Only Human“ preslušan je više od 7.5 milijardi puta,a veruje se da će novo izdanje biti još uspešnije. Kako bi pripremio svoje obožavaoce za izlazak novog studijskog albuma, Calum će nastupiti na turneji irskog benda The Script koja će početi 30. marta u LA-u.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika