Jazz sredom #15 – Eroteme trio u Kuglašu

U okviru jazz jam session večeri koje se od ove nedelje održavaju sredom, 9.februara od 19 sati u klubu Kuglaš nastupiće Eroteme trio.

Svake srede očekuje nas novi program u Kuglašu, koji uključuje sve više muzičara.

Jazz sredom #15 vodi Eroteme trio. Eroteme čine mladi muzičari, studenti i diplomci odseka za džez i popularnu muziku na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu. 

Ansambl je formiran tokom 2020. godine kao trio, a potom kolektiv je proširen na razne sastave. Čine ga Kosta Paunović (gitara), Vukan Potežica (kontrabas) i Dimitrije Mojsijević (bubnjevi).

Pored originalnih kompozicija, na repertoaru će se naći poznate fank i fjužn numere, kao i džez standardi, a nakon toga sledi otvoren jam session i svi su dobrodošli da se priključe!

Ulaz će se naplaćivati 250 dinara ali organizatori navode da ulaznice ne moraju da plaćaju studenti FMU koji imaju indeks sa sa sobom kao ni muzičari koji će svirati (ali moraju imati instrument sa sobom - bubnjari palice, pianisti indeks ili note). Takođe, studenti bilo kog fakulteta ili srednjoškolci koji sa sobom imaju ideks ili đačku knjižicu plaćaju ulaznicu 150 din.

Kuglaš se nalazi u Đušinoj 5 u Beogradu.

Autor vijesti Aleksandra Radulović

Korisnici
Logovanje korisnika