Jennifer Lopez i Maluma su zvezde filma i muzičkog albuma "Marry Me" !

Jennifer Lopez i Maluma na soundtracku romantične komedije “Marry Me”!

Poznate svetske zvezde Jennifer Lopez i Maluma, predstavljaju romantičnu komediju i soundtrack “Marry Me”. Soundtrack je dostupan na digitalnim servisima, a disk će se u prodaji pojaviti početkom marta.  Film je preveden kao “Ti si taj”(Taramount), u srpskim bisokopima je počeo sa prikazivanjem 10.februara.

Soundtrack “Marry Me” (Sony Latin Music/Arista) uključuje pop, latino pop, reggaeton i remiks verzije originalnih pesama Malume i Jennifer Lopez.

Među njima je i hit “Pa’ Ti,” koga potpisuju Lopez, Maluma, Andrea Elena Mangiamarchi (aka Elena Rose), Jon Leone i Edgar Barrera, odnosno  producenti Leone i Barrera.

Album u prvi plan ističe vokalne mogućnosti Jennifer Lopez, kao na primer u baladi “On My Way (Marry Me)”. Spot ove pesme  režirao je  Santiago Salviche i samo na YouTube kanalu ima skoro 7 miliona pregleda!

Na albumu je i moćna Malumina balada “Segundo”, kao i nežni duet Jennifer Lopez i Maluma - Marry Me (Kat & Bastian Duet)

O filmu: 

U modernoj ljubavnoj priči o slavnima, braku i društvenim mrežama, Jennifer Lopez glumi superzvezdu Kat Valdez.   Kat sa novom muzičkom zvezdom Bastianom (Maluma) čini najseksepilniji par na svetu koji  odlučuje da se venča pred publikom povodom uspešnog zajedničkog singla “Marry Me”. Ceremonija treba da se prenosi uživo preko društvenih platformi.  U publici na koncertu je i Owen Wilson koji glumi Charlieja Gilberta, učitelja matematike... 

MARRY ME – redosled pesama:

Coolidge Crew – “Here Comes The Bride”

Jennifer Lopez & Maluma – “Marry Me (Kat & Bastian Duet)”

Jennifer Lopez & Maluma – “Pá Ti (For You)”

Jennifer Lopez – “Church”

Maluma – “1 En 1 Million”

Jennifer Lopez – “Love of My Life”

Jennifer Lopez – “After Love (Part 1)”

Jennifer Lopez & Maluma – “Marry Me (Ballad)”

Maluma – “Segundo”

Jennifer Lopez – “On My Way (Marry Me)”

Jennifer Lopez – “Nobody’s Watching (Marry Me)”

Jennifer Lopez – “Love Of My Life” [Arkadi Remix]*

Jennifer Lopez & TELYKast – “On My May (Marry Me)” [TELYKast Remix]*

Autor vijesti Aleksandra Radulović

Korisnici
Logovanje korisnika