Da li je Gen Z shvatila Super Bowl nastup?

Jedan detalj je svima promakao

Super Bowl je najveći sportski događaj u Americi. Takmičenje je počelo da se organizuje 1967. i od tada, svake godine okuplja ogromnu masu ljudi. Međutim, od 1993. Super Bowl postaje mnogo više od sportskog dešavanja, jer Michael Jackson odlučuje da poluvreme iskoristi za nastup, pesmu i ples. 

29 godina kasnije, poluvreme je posalo spektakl za sebe! Na Super Bowlu nastupaju neka od najpoznatijih imena sa muzičke scene, a nastup ove godine bio je posvećen milenijalcima. 

Dr Dree je organizovao ovogodišnji program i pozvao legende hip hip i R&B muzike da nastupaju sa njim. Zajedno sa zvezdama kao što su  Eminem, Kendrick Lamar, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Anderson Paak i 50 Cent, Dr. Dree je publici priredio šou za pamćenje. 

Malo je reći da su milenijalci uživali, generacije koje su odrastale 90tih su se najviše obradovale ovom događaju, mada po komentarima na društvenim mrežama, generacija Z je podjednako oduševljena. 

Trenutak koji mnogi nisu primetili jeste kratko, ali dirljivo odavanje počasti najvećoj hip hop zvezdi: 2Pac-u. Dr Dre je u jednom trenutku, odsvirao deo pesme I Ain't Mad At You, i time učinio da 2Pac-a bude deo te večeri. 

Kako vam se čini ovaj nastup?

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika