Finale druge sezone serije „Euphoria“ prate dve originalne pesme

Labrinth, kompozitor serije „Euphoria“ ne prestaje da iznenađuje sa originalnim pesmama za seriju

Vest pisao: Marko Kuzmanović

Pesma iz poslednje epizode druge sezone Euforije, napokon je objavljena. Originalno je pevao sam Dominic Fike, u ulozi Elliota, dok je sada snimio zajedno sa koleginicom iz serije Zendayom, a studijsku verziju su objavili pre nekoliko dana na Fike-ovom kanalu.

Pesma je originalno pisana za seriju a napisali su je Labrinth i njegova supruga Muzhda Zemar, dok je on odgovoran za kompletan muzički izbor u prvoj i drugoj sezoni serije. Zendaya je prateći vokal u „Elliot’s song, dok su drugi originali „Watercolor Eyes“ od Lane Del Rey, „How Long“ od Tove Lo i „Pick Me Up“ od James Blake-a.

Takođe prateći finale druge sezone, Labrinth je objavio kompletnu verziju pesmu „I’m tired” sa koleginicom sa seta Zendayom. Kratak deo pesme, pušten je u četvrtoj epizodi druge sezone, gde Rue ima viziju sebe u crkvi, kako grli Labrintha dok peva. Ovo je njihova druga zajednička pesma, dok je prva „All For Us“ pisana za finalnu epizodu prve sezone ove serije.

Studio verzija „Elliot’s song“ je dosta kraća od originalne iz serije, obzirom na to da je pesma bila namenjena sceni gde Elliot sa akustičnom gitarom pravi serenadu za Rue (koju glumi Zendaya). Fike je na ovaj način i najavio pesmu na socijalnim mrežama sa rečenicom: „Skratili smo je“ – kako bi se našalio na račun njene dužine u epizodi.

 „Elliot’s song” je prvi single Fike-a u 2022. godini dok je 2020. objavio album „What Could Possibly Go Wrong“ i u međuvremenu radio kolaboracije sa brojnim umetnicima (Justin Bieber, Remi Wolf).

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika