Splitski Medij objavili su novi videospot za pesmu Sloboda

Luda vožnja biciklom po splitskom Marjanu, skok padobranom iznad zadarskog arhipelaga u videospotu punom adrenalina

Splitski rock sastav Medij objavio je novi videospot za pesmu „Sloboda“, četvrti singl sa albuma „Krik“ koji je objavljen prošle godine. Autor teksta i muzike za pesmu „Sloboda“ je Marijo Stojan dok aranžman zajednički potpisuju svi članovi benda.

Bend Medij osnovan je 2017. godine u Splitu, a čine ga: Sandro Gerbec (vokal), Marijo Stojan (gitara), Danijel Stojan (bubnjevi) i Kristijan Kordiš (bas gitara).

„U spotu se ovaj put ne pojavljuje bend, odlučili smo se za potpuno drugačiji vizualni pristup, dosta je atraktivan, brz, zanimljiv i pun prekrasne prirode. Glumci u spotu ujedno su i snimatelji, kadrovi su snimljeni tijekom brze adrenalinske vožnje biciklom po splitskom Marjanu, tijekom padobranskog skoka iznad zadarskog arhipelaga, jahanja konja u Trilju. Svi ti sportaši pronalaze slobodu kroz sport kojim se bave, isto kao i bend dok sklada, svira tj. kreativno se izražava. Upravo o tome govori i stih u pjesmi: '..vrijednosti nisu materija'. Svatko slobodu doživljava na svoj način međutim dokle seže sloboda jednog pojedinca u odnosu na druge pitanje je koje se provlači kroz stihove: 'Kako se piše sloboda, gdje stavit velika slova, početak i kraj, tko li to zna?', rekao je autor pjesme Marijo Stojan.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika