tam: ideja za pesmu sinula mi je dok sam usisavala!

Mlada kantautorka i zvezda u usponu Tamara Popović - tam, bila je gošća u našem Muzzik studiju

Ko u proteklih nekoliko meseci nije čuo poznati stih Koktel, šljokice i žad", verovarno nije ni koristio internet, jer je to jedini način da izbegnete ovu poznatu numeru. 

U saradnji sa grupom Zicer Inc. tam je objavila numeru koja je poslata viralna i osvojila srca publike. 

Zicer mi je poslao ovaj tejp i rekli su - 'ovde moraš da upadneš'. Ja sam rekla - 'dobro, upašću, ali na svoj način, onako kako ja budem htela'. U tom trenutku sam bila u nekom healing, spiritualnom otkrivanju i onda sam napisala te reči. Mnogo mi je drago što je dostigla toliki uspeh jer prikazuje moju filozofiju življenja", otkrila je tam za Muzzik. 

Sa njom smo razgovarali i o ostalim pesmama sa njenog novog EP-a Refleksija. Numera Navučena" ili kako je publika zove Voli me do proleća" nastala je potpuno slučajno, prema Tamarinim rečima. 

Inspiracija za pesme mi dolazi na različite načine. Tog dana sam slušala neku afrobit plejlistu i usisavala sam. Ja tako usisavam i u pesmi je počela neka pauza... i samo mi je sinulo -'Voli me do proleća, samo voli me do proleća'. I dalje imam snimak gde preko usisivača pevam taj deo. Odatle je krenulo. Onda se desio slom neke veze, pa kao da sam predosetila."

Sa tam smo pričali i o nastupima, tremi, mentalnom zdravlju i video spotovima, a usput nam je otkrila i da, kada se ne bi bavila muzikom, bavila bi se zemljoradnjom i cvećarstvom. Uskoro stiže i ceo intervju, zato pratite Muzzik. 

Tam i njena pesma Usne uz rebra" trenutno se nalaze na našoj Top 20 listi, te ne zaboravite da glasate.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika