Annika Wells – Modern Art

Lepa, nežna i dirljiva pesma, verujemo da ćete je voleti

Pop umetnica u usponu Annika Wells deli sa nama video za svoj novi singl „Modern Art“. Video je režirao Logan Fields (Syd, Slayyyter, Rod Wave) i prikazuje suštinu pesme dok Anika šeta hodnicima umetničke galerije. Izložba? Ostaci veze.

Minimalistička pop pesma je potresan komentar o slomljenom srcu u digitalnom dobu. Njen glas je blag, ali krhak dok pokušava da upije istinu svojih reči. „Ne postoji lep način da se slomi srce“, kaže ona polušapatom. „Raskid je moderna umetnost“, izjavljuje ona, pre nego što orkestarske žice uđu kao da prate završnicu još jednog tužnog kraja.

Pesma ne samo da prikazuje bol zbog raskida, već i borbu sa potrebom da se to procesuira iznutra—i online. Anika objašnjava da pesma „istražuje posledice u modernom dobu gde naši odnosi više nisu samo međuljudska iskustva, već digitalne galerije u kojima možemo da kuriramo, aranžiramo i brišemo pažljivo konstruisane identitete. Vodi vas kroz svet koji je ostao nakon pravog raskida—fizički dokazi, ali i online ostaci koji su u današnje vreme sve neizbežniji."

Lepa, nežna i dirljiva pesma, verujemo da ćete je voleti.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika