Who see i CZIP su za pesmu Krivolov nominovani u dve kategorije!

Nominacije su u kategorijama: ANIMIRANI VIDEO i VIDEO S PORUKOM

Muzzik press konferencija povodom promocije nominacija Muzzik Video Awards festivala, održana je krajem marta. Događaju su prisustvovala mnoga poznata imena sa muzičke scene i prisutni su prvi saznali koje nominovan u kategorijama animiranog, rock i videa novog izvođača. 

Grupa Who Seei CZIP i spot za pesmu Krivolov, nominovani su u kategorijama ANIMIRANI i VIDEO S PORUKOM.

“Uvek volim kad nas neko nominuje za nešto - još mi je milije kad pobijedimo. Ova nominacija mi je posebno draga radi toga što sam baš ja, sa prijateljem radio taj spot, tako da najbolje znam šta znači animacija i koliko je potrebno truda za sve to. Isto tako mi je drago što sam video da je baš onako dobra konkurencija, da ima tu baš kvalitetnih spotova. Generalno, zadnjih par godina dosta nas se prebacilo na animaciju baš iz razloga što nije bilo moguće organizovati neko ozbiljnije snimanje video spota. Idemo sad da vidimo šta će biti do kraja” poručuje Mario Đorđević. 

Grupa Who See poznata je po veselim i šaljivim pesmama, potput njihove najpoznatije numere Đe se kupaš. Međutim, ovom pemom su dokazali da i te kako bave ozbiljnijim temama.

"Ja generalno više volim onaj udri brigu na veselje fazon, ali ova pesma se dotakla nekih ozbiljinij tema, a animirani spot je fino ispratio celu priču. Drago mi je što je ova pedsma naterala ljude da se malo zapitaju i razmisle", objašnjava Mario.

Sjajna vest za sve one koji vole ovaj dvojac, jeste da Who See priprema novi album!  

"Dugo nam je trebalo, pet godina je prošlo od poslednjeg albuma koji smo izbacili. Na novom albumu radimo već tri, četiri godine, pa se nadam se da će se ljudima svideti i nadam da se nije razišla cela ekipa koja nas je pratila", rekao je Mario naglašavajući da veruje da je novi album bio vredan čekanja. 

Ovog umetnika smo pitali i šta misli o čitavom MVA festivalu, a on je izrazio svoju veru u čitav projekat.

"Super je što uopšte nešto postoji danas. Ranije uopšte nije bilo prostora za mlade umetnike. Posebno mi je zbog njih drago jer dobijaju prostor da se prikažu i da ih neko zapazi. Pogotovo mi je drago što čitava priča ima regionalni karakter i mislim da je ovo super prilika da se stacionira cela scena na jednom mestu. Na dobrom ste putu".

Mi takođe mislimo da smo na sjajnom putu i da će ovaj festival ostati upamćen.

Za ove talentovane crnogorske autore možete glasati ovde:
https://mva2021.muzzik.tv/srp/animirani-video/

https://mva2021.muzzik.tv/srp/video-sa-porukom/

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika