Novim video spotom Sana Garić najavljuje promociju albuma

Beogradska muzičarka i autorka Sana Garić je koncertno izuzetno aktivna i sarađuje sa mnogim bendovima, autorima i kao solo izvođačima!

Drugi album Sane Garić „Naočare za srce“ je objavljen u decembru 2021. godine i u fizičkom izdanju. Album je ispraćen fantastičnim recenzijama u Srbiji, regionu i svetu. Na taj način omogućeno je bendu da predstavlja domaću scenu i na međunarodnim festivalima.

Tokom prošle godine održani su koncerti na Strip festivalu (Herceg Novi), Nišville Jazz festival (Niš), Festival uličnih svirača (Novi Sad), Propaganda (Nikšić), a početkom ove godine, Sana Garić i njen sastav nastupili su, uz podršku i po izboru Radio Beograda 1, u Groningenu u Holandiji na show case festivalu u sklopu najveće evropske muzičke platforme „Eurosonic Noordeslag“.

Malo je žena u rokenrolu, a još manje onih koje predvode bend. Harizmatično plešući iznad klavijatura Sana Garić hipnotiše sugestivnim vokalom dok je prati energični zvuk procesiranih gitara i moćna ritam sekcija. Spoj elektronike sa bendom uživo definišu plesni ritmovi i energičan zvuk.

Album „Naočare za srce“ predstavlja kombinaciju svežih žanrova elektronske i plesne muzike, popa i art roka. 

U petak 15. aprila u klubu Elektropionir, Sana Garić će sa svojim sastavom održati koncertnu promociju novog albuma „Naočare za srce“.

Muziku potpisuje Sana zajedno sa članovima benda, a to su: Milorad Ristić – Miki (bas), Feđa Tom Franklin ( bubanj) i Dušan Ristić (gitara).

Produkciju i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđevic - Rahmanee.

Uživajte u ovoj sanjivoj numeri koja je stigla sa sjajnim video spotom!

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika