Približavamo se samom kraju nominacija! Naša destinacija je Banja Luka!

U ovom lepom gradu otkrili smo nominacije za kategoriju ART DIREKCIJA i sreli se sa grupom SOPOT, nominovanom u dve kategorije!

Naše putovanje po regionu je pred samim krajem, sutra vas čeka iznenađenje - lokacija koju niste očekivali, a dotle: Banja Luka!

U ovom gradu smo otkrili talentovane ljude u još jednoj kategoriji u kojoj je bilo nominovano zaista mnogo kreativnih i zanimljivih autora a u uži izbor ušli su:

ART DIREKCIJA

SBO – Ljubljana je Berlin

Anja Štark - Dobro

JAL – Jugoslavijo

Koala Voice – Spaghettification

Rolo - Elixir

Porto Morto – Čekam ih

Ida Prester – Sad

Laka - Hrčeš

Dubioza Kolektiv - Space Song ft. Earl Sixteen

Porto Morto – Vrijeme je za čilanje

 

Za vreme boravka u Banja Luci, imali smo priliku da se sretnemo sa banjalučkom grupom SOPOT, čiji je spot nominovan u dve kategorije: kategoriji FUSION, a glumica koja je igrala u tom spotu, Nikolina Friganović, nominovana je za GLAVNU ULOGU.

Nikolina Friganović, nominovana u kategoriji Glavna uloga, Foto: Muzzik

 

S njima smo uradili i intervju koji ćete moći da vidite uskoro, a ovde vam likom  predstavljamo takođe i Tajanu Dedić Starović Ostić koja je autor spota Spota za pesmu Jednog dana.

Tajana Dedić Starović Ostić, autor spota za pesmu Jednog dana, Foto: Muzzik

 

Razgovarali smo i sa frontmenom i autorom grupe Sopot, Petrom Topalovićem a intervju ćete imati prilike da vidite uskoro.

Za video grupe Sopot možete glasati ovde https://mva2021.muzzik.tv/srp/fusion-video/ a za Nikolinu kao nosioca glavne uloge u spotu ovde https://mva2021.muzzik.tv/srp/glavna-uloga/

Petar Topalović, grupa Sopot, Foto: Muzzik

Dakle, za nominovane u kategoriji KONCEPT i ART DIREKCIJA možete glasati ovde  https://mva2021.muzzik.tv/srp/koncept-i-art-direkcija/, a za druge nominovane u ukupno do sada otkrivenih 16 kategorija, možete glasati ovde  https://mva2021.muzzik.tv/

Ostalo nam  je još da sutra svečano i radno otkrijemo poslednju kategoriju Najbolji video a vi ovde pogledajte spot grupe Sopot koje smo vam predstavili, za sada likom i delom, rečju - drugi put.

 

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika