Predstavljamo Underforce - nominovane u kategoriji video novog izvođača

Velika je stvar važiti za najbolji mladi bend regiona! Oni su Underforce i njihova muzika već na početku oduševljava mnoge

Mlada tročlana muzička grupa prošle godine je objavila svoj prvi album u izdanju muzičke kuće PGP RTS. U velikoj meri, talenat trojice srednjoškolaca, prepoznat je i od strane velikih festivala u zemlji, a sudeći po onome što momci govore, planovi i želje svakako su im da njihovu muziku čuje što više ljudi. 

Mihajlo Milošević, Danilo Petrović i Petar Ružićić imaju po 16 godina, a već važe za najbolji mladi bend na našim prostorima. Povodom objavljivanja nominovanih u tri kategorije za MVA 2021, Underforce je nastupao u našem studiju, gde smo mogli da čujemo kako zvuči numera "Ne znam ko sam" koja je nominovana u kategoriji VIDEO NOVOG IZVOĐAČA. 

Zanimljivo je da su momci sada poznati pod imenom Underforce, ali  oni koji ih prate od njihovog početka 2018. godine znaju da je prvobitan naziv njihove muzičke grupe bio Vatreni prsten. „Kako su prolazile godine shvatili smo da će doći do važnih nastupa, koncerata, svirki. Shvatili smo da je detinjasto da se zovemo Vatreni prsten i odlučili se za naziv na engleskom. Srpski jeste bogatiji od engleskog, ali  na engleskom sve mnogo bolje zvuči“, objasio je Underforce.

Za ove momke možete glasati na ovom linku, dok druge nominovane u preostalim kategorijama možete istražiti ovde. 

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika