Ljubljana je Beograd

Muzzik televizija je odlučila da otvori kancelariju u Ljubljani      

Iako na prvi pogled zvuči previše rogobatno reći da je Ljubljana Beograd, pustite nas da obrazložimo. S obzirom da je veliki broj prijavljenih bendova ali i nominovanih za MVA2K21 nagrade, odlučili smo se da otvorimo MUZZIK TV kancelariju u Ljubljani. Na taj način ćemo biti agilniji u praćenju njihove muzičke scene koja nikada ne razočarava.

Naslov - ,,Ljubljana je novi Beograd“ se prevashodno odnosi kao ljubavno pismo nominovanom spotu grupe SBO čiji naslov singla ,,Ljubljana je Berlin“ parafraziran. U pitanju je indie rock bend koji je prošle godine izbacio pomenuti singl koji se isto tako pronašao u nominaciji za najbolji INDIE, Koncept i Art direkciju na Muzzik TV-u. Putem ovoga linka možete glasati https://mva2021.muzzik.tv/srp/indie-video/

https://mva2021.muzzik.tv/srp/koncept-i-art-direkcija/

Iz Slovenije su se ove i prošle godine na našoj listi nominovanih za MVA2K21 našli mnogi bendovi poput: Koala Voice, MRFY, Zalagasper, Senidah, Katalena i SBO. Veoma nam je drago što postoji takav splet raznoraznih bendova koje smo u mogućnosti da odslušamo, ispratimo i promovišemo.

Sve u svemu, ukoliko ste zainteresovani, svi pomenuti izvođači su na našoj listi nominovanih za različite kategorije. Ovom prilikom vas pozivamo da glasate u kategorijama INDIE, R&B, FUSION, POP, NAJBOLJA KAMERA, GLAVNA ULOGA za slovenske izvođače:

https://mva2021.muzzik.tv/srp/indie-video/

https://mva2021.muzzik.tv/srp/riamp-b/

https://mva2021.muzzik.tv/srp/fusion-video/

https://mva2021.muzzik.tv/srp/pop-video/

https://mva2021.muzzik.tv/srp/kamera/

https://mva2021.muzzik.tv/srp/glavna-uloga/

Pogledajte sve nominacije i glasajte, glasajte, glasajte! https://mva2021.muzzik.tv/

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika