Promociju albuma QOTSA, „In Times New Roman...“ u Beogradu organizuje kuća Lampshade media u saradnji s MUZZIK TV

Snimak ove promocije bit će emitovan na MUZZIK TV kanalima i to: "MOBA", "MUZZIK", "MTS", "ZZTV" i "ROCK"

 

Queens of the Stone Age najavili su svoj dugoočekivani 8. studijski album, „In Times New Roman...“ koji izlazi 16. juna na Matadoru.

Sve u „In Times New Romanu...“ je sirovo, ponekad brutalno i ne preporučuje se onima sa slabim srcem. Pa ipak, to je možda i najljepši album u njihovoj epskoj diskografiji. Oštri stihovi osnivača Joshue Hommea do sada, umotani su u prepoznatljivi zvučni potpis QOTSA, prošireni i uljepšani novim i neviđenim zaokretima u gotovo svakoj pjesmi. Sa „In Times New Roman...“ vidimo da ponekad treba pogledati ispod ožiljaka i krasta da bi se uvidjela ljepota, a ponekad su kraste i ožiljci ljepota.

 

 

Osećajući se pomalo deplasirano, i imaju poteškoća u pronalaženju muzike sa kojom bi mogli da se pozabave, članovi QOTSA su uradili ono što obično rade: „In Times New Roman...“ je zvuk benda koji stvara muziku kakvu vole, dok nama ostalima daje zvučni forum na kojem se okupljamo. "Svijet će završiti za mjesec ili dva", pjeva Homme, postavljajući pitanje: Šta želite da radite s vremenom koje vam je preostalo? Homme, Troy Van Leeuwen, Dean Fertita, Michael Shuman i Jon Theodore možda neće biti u mogućnosti da nas spase, ali nam daju mjesto da to prevaziđemo.

 

 

„InTimes New Roman...“ je snimljen i miksovan u Hommeovom sopstvenom studiju Pink Duck (RIP), uz dodatno snimanje u Shangri-La. Album je producirao Queens of the Stone Age, a miksovao Mark Rankin. Album će biti dostupan na svim digitalnim platformama i na vinilu i CD-u 16. juna. Umjetnička djela i dvostruko LP pakovanje koje je dizajnirao dugogodišnji saradnik Boneface. LP vinil će biti dostupan širom svijeta u crnoj, zelenoj, crvenoj, srebrnoj i plavoj boji.

Što se tiče jedinstvene svetske promocije izlaska ovog albuma, ona je oganizovana worldwide u istom trenutku, u ponoć u noći izmešu četvrtka i petka, dakle večeras, i održaće se pod zajedničkim nazivom „“Midnight Club“. Što se naše zemlje tiče, ovu promociju organizovao je predstavnik Queens Of The Stone Age na ovim prostorima, muzička kuća Lampshade Media u saradnji sa MUZZIK TV.

Snimak ove pormocije biće emitovan na MUZZIK TV kanalima i to: "MOBA", "MUZZIK", "MTS", "ZZTV" i "ROCK".

Predstavljamo vam ovdje pjesmu Paper Machete, objavljenu sinoć.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika