P!NK – TRUSTFALL

P!NK će objaviti svoj deveti studijski album 17. februara

P!NK je objavila novi video spot za naslovnu numeru njenog predstojećeg devetog studijskog albuma „Trustfall“ koji će biti objavljen 17. februara. U režiji Georgie Hudson, video postavlja pevačicu nasuprot mlade žene koja traži isti osećaj poverenja i oslobođenja.

„Uplašena si i celo telo ti se trese“, kaže joj P!nk dok obe stoje blizu ivice litice koja gleda na okean. „Uđi tamo i uradi to. Samo uradi to, šta god da je, a onda bum - nestalo je. Strah je nestao."

 

P!NK, Foto: YT printscreen

 

Za ženu, prepreka koju pokušava da pređe je povezana sa tipom na kućnoj zabavi. Za P!nk, kako na „Trustfall” tako i u procesu stvaranja albuma, prepreka je bila preispitivanje onoga što joj je najvažnije.

„To je baš ono u šta verujem i gde sam i šta osećam i šta mislim da mnogi ljudi osećaju“, rekla je pevačica za Good Morning America. „Dogodilo mi se mnogo zaista poražavajućih stvari, moj sin i ja smo se zaista jako razboleli od COVID-a. To mi je nekako otkrilo ono što je zapravo važno."

Kao i sve ostale njene pesme, i ova je moćna, važna i sa porukom, slušajte je i verujte u onu čuvenu rečenicu: I pad je let.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika