Možda je ovo album godine?

Pred solo nastup u Domu omladine Beograda Vizelju izašao abum “Ne vidim te od dima”!

Jedan od bendova sa najatraktivnijim potpisom na sceni trenutno, Vizelj, predstavlja dugo-očekivani studijski album Ne vidim te od dima u  susret njihovom solo koncertu koji će se održati u Domu omladine Beograda, 23. decembra.

Bend je sa novog izdanja već objavio pet singlova sa pratećim video spotovima, a kroz devet pesama sa novog izdanja su “provozali” publiku kroz široku paletu žanrova, od garažnog roka tipičnog za 70-te godine, do rada na bubnjevima u stilu jungle i drum&bass producenata iz Velike Britanije. Pored već ranije objavljenih singlova (sa video spotovima) Šta je stid?, Struja, Novčanice, Mislim da sam plav i naslovne Ne vidim te od dima, na albumu se nalaze još četiri pesme – Debeli mesec, Radijacija, Tonem u san i Umri.

 

Vizelj, Foto: Promo

 

 

Kao savršeni spoj gitarske muzike i klupske energije, ovaj bend obećava da će u Domu omladine doneti svoj jedinstveni i specifični zvuk ukratko rečeno - rejv. Karte za Vizelj nastup u Domu omladine se mogu kupiti putem Tickets-a ili Gigstix-a, a podršku na koncertu činiće lokalni dub sastav Headhop (Miloš Stevanović – trombon, Miloš Radičević – elektronika, Danilo Ristić - bas).

 

Novi album je četvrto studijsko izdanje Vizelja, nakon njihovog prvog EP-ja iz 2014., zatim albuma „Naj Bolji“ iz 2017. i EP-ja „Superspektakl“ iz 2018. godine. Godine 2019. godine Vizelj je imao i turneju po Velikoj Britaniji, gde su predstavili boje beogradske scene u čak četiri grada – i to u Dablinu, Liverpulu, Edinburgu i Londonu. Bend čine Aleksa Nedić, Veljko Milinković, Jelisaveta Todorov i Pavle Petrović.

Članovi benda Vizelj su takođe glavni odgovorni za formiranje primećenog HALI GALI kolektiva, gde kroz svirke i kompilacije predstavljaju nove bendove sa scene – a prvoizdatu kompilaciju možete slušati ovde.

U razgovoru s našom koleginicom Milicom Ostojić, Aleksa iz Vizelja kaže: "Album je sjajan, nikada nismo bili samouvereniji, koncert će pokidati. Moramo svi da se pomirimo kao druđtvo da smo izbacili album godine! Sve preporuke za album, šaljite nam vaše reakcije i dođite na koncertnu promociju 23.12. "

Ne sumnjamo da Vizelji imaju razloga za ovako samouveren stav, odslušajte album, mi se s njima slažemo, pesme su stvarno nešto posebno! Još nije izašao ni jedan video klip ali imate link, slušajte redom, bićete oduševljeni.

Inače, ova grupa talentovanih, mladih ljudi, na našem konkursu za Muzzik Video Awards 2K21, bila je među finalistima u kategoriji za NAJBOLJI INDIE VDEO sa svojom pesmom Mislim da sam plav.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika