Beogradska grupa Naked sa pesmom „Pada Mrak“ je nominovana u kategoriji FUSION

„Običan dan, ali i suživotsa našim nevidljivim komšijama“

Naked je jedan od veoma interesantnih predstavnika muzičke scene Srbije. Do sada su nastupali na četiri kontinenta. Pored više od 500 zasebnih koncerata, klupskih svirki i nastupa na festivalima u Srbiji, Mađarskoj, Nemačkoj, Rusiji, Češkoj, Izraelu, Južnoj Koreji itd, tu su i turneje u Južnoj Americi, Italiji, Rumuniji, Indiji…

Prošle godine su izbacili singl „Pada Mrak“ sa neodoljivim propratnim video spotom koji je ove godine kod nas nominovan u kategoriji FUSION. Sastav Naked je inače osnovan 2006. u Beogradu. Odmah je privukao pažnju lokalne publike i izdvojio se na muzičkoj sceni Srbije zahvaljujući slojevitom i energičnom muzičkom izrazu, prijemčivim, istovremeno intrigantnim autorskim kompozicijama, te kompaktnom, uigranom svirkom.

Dodatak pomenutom predstavljaju ubedljivi scenski nastupi i imidž članova grupe, koji bi se najjednostavnije mogao opisati kao veoma kul.

Za ovaj video ili za nekog drugog ko je po vašem ukusu možete glasati ovde

https://mva2021.muzzik.tv/srp/fusion-video/

Pogledajte koje su kategorije još otvorene jer ćemo ih sukcesivno objavljivati  tokom sledećih nedelja https://mva2021.muzzik.tv/.

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika